БҮТЭЭГДЭХҮҮНИЙ ДЭЛГЭРЭНГҮЙ
Орос гаралтай самгёбсал
Гахайн мах
Тасалгааны хэмд 2-3 цаг эсвэл уутнаас гарган шарах шүүгээнд 3-5 минут гэсгээн шууд шарж хэрэглэнэ
Гахайн бусад махтай жишиж үзэхэд зөөлөн, бүрэн үнэлгээт уураг, үл орлогдох амин хүчил, дээд молекулт ханаагүй тосон хүчлээр илүү, В бүлгийн булчингийн аминдэм ихтэй байхаас гадна тэжээллэг чанараараа давуу, ус бага, өөх тос, ихтэйгээс гадна 1кг махны илчит чанараар илүү байдаг.
ХООЛ ХИЙХ ЗААВАР
Сонгино 1ш, Сармис 8 хумс, Салатны навч,
Махаа өөрийн дураар жижиглэн 2-3 минут тал бүрийг шарна. Бэлэн болсон махаа дурын солонгос амтлагчаар амталж салатны навчинд ороон хэрэглэнэ.